Karabük'te öğle saatlerinde evinden çıkan Durmuş Altınbaş, kent merkezine gitmek için minibüse bindi. Minibüste bulunan yolcular, Durmuş Altınbaş'ın corona virüsü belirtisi gösterdiğini düşünüp durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Minibüsten inen Durmuş Altınbaş kent merkezinde işlerini hallederken, polis ve sağlık ekipleri ise kendisini aramaya başladı.

Bu sırada iş yerinden çıkan Altınbaş'ı fark eden ekipler ambulansa aldı. Yapılan kontrollerde sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Durmuş Altınbaş, ambulanstan indi.

Yaşananların ardından konuşan Durmuş Altınbaş, "Minibüstekiler corona virüsü var demişler. Bende öyle bir şey yok. 2 ayda bir hastaneye gittim. Birisinde istifra ettim zehirlenmişim. Dün akşamda ateşim çıktı. Tahlil yaptırdım ve tüm sonuçlarım iyi çıktı. Gayet sağlıklıyım" diye konuştu. (DHA)

[old_news_related_template title="Annesini hastaneye götürdü, corona virüsü bulaştığı ortaya çıktı" desc="Kütahya'nın Emet ilçesinde, 62 yaşındaki Saadet Partisi Emet İlçe Başkanı Mehmet Hamamcı Mehmet Hamamcı'ya, annesini götürdüğü hastanede, ateşi yüksek çıkması üzerine yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Eşi ve annesine yapılan testler de pozitif çıkan Hamamcı, 'Sağlıkçıların belirttiği kurallara uymanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Annesinin sözünü dinlemeyen çocuklar gibi olmayalım. Verilen kurallara uyalım, ne kaybederiz?' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/24/iecrop/kutahya-dha_16_9_1593003479.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/annesini-hastaneye-goturdu-corona-virusu-bulastigi-ortaya-cikti-5892911/"]

[old_news_related_template title="Corona virüsü ilacının fiyatı belli oldu" desc="456 binden fazla corona virüsü vakasının kayıtlara geçtiği Hindistan'da Covid-19 ilacının fiyatı belli oldu... Corona virüsüyle mücadelede kullanılan Gilead'ın remdesivir isimli ilacının jenerik versiyonunun 71 dolardan (486 TL) satılacağı açıklandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/24/iecrop/remdesivir-reuters_16_9_1592998999.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-corona-virusu-ilacinin-fiyati-belli-oldu-5892638/"]