İstanbul Eyüpsultan’da seyir halindeki Emre Etyemez yol verme yüzünden trafikte tartıştığı Sena Koçak’ın önünü keserek üzerine yürüdü.

Hırsını alamayan saldırgan, kadının kullandığı otomobilin ön camını tekmeleyerek kırdı. Büyük korku yaşayan Sena Koçak ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldırgana  tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞINCA TUTUKLANDI

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerin ardından Emre Etyemez gözaltına alınarak, “kasten yaralama” ve “mala zarar verme” suçlarından tutuklanmıştı.

HAKARET, TEHDİT, MALA ZARAR VERME

Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Emre Etyemez hakkında, “hakaret”, “tehdit”, “mala zarar vermek” ve “yaralama” suçlarından 1,5 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

İddianamede ayrıca Emre Etyemez'in yanında bulunan ve Sena koçak'a saldırdığı iddia edilen Buse Keleş ve Gülizar Etyemez'in de “tehdit”, “yaralama” ve “hakaret” suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları istendi.

[old_news_related_template title="Trafik magandasının ifadesi ortaya çıkmıştı! Tutuklandı" desc="İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı Diş Hekimi Sena Koçak'a saldıran Emre Etyemeyez, savcılık sorgusunun ardından 'kasten yaralama've 'mala zarar verme' suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Şüpheli Etyemez sorgusunda Sena Koçak'ın kendilerine saldırdığını söyleyerek, “Sena Koçak isimli şahıs eşime saldırmaya çalıştı. Ben Sena Koçak’ı elimle ittirdim. Daha sonra aracının üzerine çıkıp zıpladım. Ben tehdit ve hakarette bulunmadım. Onu darp etmedim ancak aracına zarar verdim. Pişmanım” dedi. Öte yandan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Emre Etyemez'in tutuklandığı belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/14/iecrop/emre-etyemez-foto-sozcu-2_16_9_1597409261.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/trafik-magandasinin-ifadesi-ortaya-cikti-o-bize-saldirdi-5987632/"]

[old_news_related_template title="İstanbul'da saldırıya uğrayan kadın yaşadıklarını anlattı " desc="İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadın sürücüyü darp eden ve aracına zarar veren saldırgan gözaltına alındı. Saldırıya uğrayan diş doktoru Sena Koçak, yaşadığı dehşet anlarını gözyaşlarıyla anlattı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/14/iecrop/detay-kopya-5_16_9_1597397036.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbulda-saldiriya-ugrayan-kadin-yasadiklarini-anlatti-5987265/"]