Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'nde yatarak tedavi gören şizofreni hastası N.K., 1 Mart'ta aynı odada kaldığı 3 çocuk annesi Sultan Güner'in iki gözünü parmaklarıyla oydu.

Sultan Güner, götürüldüğü Adana Şehir Hastanesi'nde tedaviye alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Başhekim ile başhekim yardımcısının da aralarında bulunduğu 8 personel açığa alındı. N.K. ise tek kişilik sünger odada gözlem altına alındı.

[caption id="attachment_5666315" align="alignnone" width="880"] N.K., oda arkadaşı Sultan Güner'in iki gözünü parmağıyla oydu. Foto: DHA[/caption]

BABAANNESİNİ BALTAYLA PARÇALAMIŞ


Dehşete düşüren olayla ilgili soruşturma devam ederken, N.K.'nin, 2015 yılında kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü babaannesi K.K.'yi baltayla öldürdüğü ortaya çıktı. N.K.'nin bu olaydan sonra tutuklandığı, akli dengesinin bozuk olduğu anlaşılınca tedavi için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı belirlendi.

BAŞKA BİR HASTANIN GÖZLERİNİ DİŞ FIRÇASI İLE OYMAYA ÇALIŞTI


Burada da birlikte kaldığı bir hastanın gözlerini diş fırçasıyla oymaya kalktığı, ancak görevliler tarafından engellendiği bildirildi. N.K.'nin, bu olaydan sonra Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. (DHA)