Olay, akşam saatlerinde Hacıevhat Mahallesi Gerçem Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, E.G. isimli şahıs, eşiyle görüşmek için kayınpederinin evine gitti.

Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan damat, kayınpederi M.G. ve kayınvalidesi E.G’ye saldırdı. Öfkeli damat daha sonra olay yerini terk etti.

Darp edilen yaşlı çift, olay yerine gelen ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Genç kızları tuzağa düşüren izdivacın damat adayı, suçüstü yakalandı!" desc="Zuhal Topal'ın bir dönem sunuculuğunu üstlendiği izdivaç programında adını duyuran Medet Batal, İstanbul Ortaköy'de bir binanın terasında genç kızı dolandıracağı esnada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/28/iecrop/fotoiha.damatadayi_16_9_1606553097.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/izdivac-programinda-taninmisti/"]