Gölhisar ilçesindeki bir ilkokulda görev yapan öğretmene rahatsızlanması üzerine Covid-19 testi yapıldı. Öğretmenin test sonucu pozitif çıktı.

Bunun üzerine adı açıklanmayan öğretmen ile okulda düzenlenen seminere katılan diğer öğretmenler evlerinde karantinaya alındı. Okul geçici olarak kapatıldı. (İHA)


[old_news_related_template title="Edirne'deki okulda tedbirsizlik iddiası!" desc="Edirne’nin Keşan ilçesinde dün okulda yapılan bir seminer toplantısına katılan H.S. isimli öğretmen, okulda rahatsızlanması sonucu corona virüsü şüphesiyle hastaneye başvurdu. Olayın duyulmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı test sonucunun beklendiğini açıkladı. Eğitim-Sen Edirne Şube Başkanı Özer Demir ise yaşanan olaya rağmen okulda izolasyon yapılmadığını belirterek öğretmenlerin bugün okuldaki zümre toplantısına katıldığını öne sürdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/25/iecrop/kesan-lisesi-sozcu1_16_9_1598371325.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/edirnedeki-okulda-tedbirsizlik-iddiasi-6006544/"]