Kar yağışıyla birlikte öğrencilerde kar tatili beklentisi artıyor. İçinde bulunduğumuz soğuk hava dalgası 4 şehirden kar tatili açıklamaları gelmesine neden oldu. Şimdilik İstanbul ve Ankara için kar tatili açıklaması gelmedi.

BURDUR'DA 3 İLÇEYE KAR TATİLİ

Burdur Valiliği´nden yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Altınyayla ilçesinin tamamında, Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde ise taşımalı öğrenciler için 7 Şubat Cuma günü eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.

ERZİNCAN REFAHİYE İÇİN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Refahiye Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Refahiye ilçemizde olumsuz hava şartları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamında olan öğrencilerin eğitimine bir gün ara verilmiştir" denildi.

MANİSA KULA'DA OKULLAR TATİL OLDU

Kula ilçesinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sonrasında kısa süreliğine yollar ulaşıma kapatılırken, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçeye bağlı tüm okullarda eğitime 07 Şubat 2020 Cuma günü bir günlük ara verildi.
Yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu ilçemiz merkezi ve ilçeye bağlı mahalle okullarımızda eğitim gören öğrencilerimiz için olumsuz hava koşulları nedeniyle 07.02.2020 Cuma günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

DENİZLİ'DE 3 İLÇEDE KAR TATİLİ İLAN EDİLDİ

Denizli'de dün gece başlayan kar yağışı, sabaha kadar aralıklarla etkili oldu. Kar kalınlığı kent merkezinde 5, yüksek kesimlerde ise 15 santimetreyi geçti. Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bugün için Çameli ilçesinde okullar tatil edildi. Çal ve Bekilli ilçelerinde ise taşımalı eğitim verilen okullarda eğitime 1 gün ara verildi.