Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Bayındır Mahallesi Pınar Caddesi üzerindeki bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, 30 yaşındaki D.B.Ç., kız arkadaşı M.N.P. ve 27 yaşındaki Orhan O. otele geldi.

ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ

İkili arasında M.N.P. yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada D.B.Ç., Orhan O.'yu ayak, karın ve göğüs bölgesi olmak üzere 4 yerinden bıçakladı. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi.

GÖZALTINA ALINDI

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheli D.B.Ç. ile M.N.P. polis merkezine götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan vatandaşların cep telefon kameralarıyla çektiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde şüpheli D.B.Ç.’nin 4 yerinden bıçakladığı Orhan O.'nun başında beklediği görülüyor.

Duvara yaslanan yaralının yüzüne dokunarak başını kaldıran şüpheli, ardından eliyle bacağına tampon yapıyor. Diğer görüntüde de Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaralı gencin başına gelerek, müdahale yaptığı gözlendi. İHA

[old_news_related_template title="Sitede 'köpek besleme' kavgası" desc="Ankara'da, kullanılmayan binanın bahçesindeki sokak köpeklerini besleyen hayvansever Buket Özgünlü'ye, yan tarafta bulunan site sakinleri balkon ve pencerelerden soğan, patates atarak tepki gösterdi. Özgünlü, 'Sokaktaki hayvanları beslememiz bizim en doğal hakkımız' derken, site sakinleri köpeklerin saldırısına uğradıklarını ve çevreye kötü koku yayıldığını da ileri sürdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/20/iecrop/resimid_112677151_11267715_16_9_1589964632.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/sitede-kopek-besleme-kavgasi/"]