Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak mahallesinde yaşayan evli ve bir çocuk babası 31 yaşındaki su tesisatçısı Onur Aktaş, akşam saatlerinde matkap ile çalışırken matkabın ucu elektrik kablosunu deldi.

Matkabın alev alıp patlaması ile birlikte alevler içinde kalan ve kıyafetleri tutuşan Aktaş’ı arkadaşları kurtardı.

Her iki kolunda, bacaklarında ve yüzünde yanıklar oluşan Aktaş, ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"ÖLÜMDEN DÖNDÜM"

Vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluşan Aktaş, şans eseri yaşadığını belirterek şunları söyledi:

* Su tesisatı için matkapla zeminde delme işlemi yaparken matkabın ucu elektrik kablosunu delince, alet birden alev aldı ve patladı.

* Alevler içinde kaldım kıyafetlerim tutuştu, ondan sonrasını tam hatırlamıyorum, ölümden döndüm.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

[old_news_related_template title="Bitlis’te öldürülen terörist, askerimizi şehit eden bombayı patlatmış!" desc="Bitlis kırsalında 31 Mayıs’ta düzenlenen hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen ve 2'si gri listede bulunan 3 PKK'lı teröristten ‘Doktor Kendal’ kod adlı Veysel Altun'un, 19 Temmuz 2019’da şehit edilen Merkez Jandarma Komutanı Binbaşı Zafer Akkuş olayında aktif görev aldığı belirlendi. Terörist Altun'un hain saldırıda bomba düzeneğini patlatan kişi olduğu açıklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/03/iecrop/teror-sehit-dha_16_9_1591215235.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bitliste-oldurulen-terorist-askerimizi-sehit-eden-bombayi-patlatmis-5853821/"]