Pegasus Havayolları'na ait uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında meydana gelen kaza ile ilgili bir televizyon programında yaptığı yorum nedeniyle önce yayından alınan daha sonra da Pegasus Havayolları'ndaki işine son verilen eski savaş pilotu Bahadır Altan bugün yeni bir paylaşımda bulundu.

Televizyon yayınından alınması ardından işinden olması büyük yankı uyandıran Altan, sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yıllardır söylediklerim bu kadar çok insana hiç ulaşmamıştı. Bu farkındalık bir kazayı engeller, bir insanın yaşamını kurtarırsa her türlü bedeli tekrar tekrar öderim. Kâr hırsıyla atı öldüresiye kırbaçlayanlar sabaha benim kadar huzurlu uyanmadılar..."

[old_news_related_template title="Pegasus o pilotu işten çıkardı!" desc="Telefonla bağlandığı bir televizyon kanalında Sabiha Gökçen'deki uçak kazasını yorumlarken sarf ettiği sözler nedeniyle yayınından alınan Bahadır Altan, Pegasus Havayolları'ndaki görevine son verildiğini duyurdu. Yasal yollara başvuracağını ifade eden Altan, 'Hakikatı gizlemeye gücünüz yetmez. Ne vız gelen tehditleriniz, ne işten atmalarınız bizi susturamaz. Bu ülkeyi uçurumunuza teslim etmeyeceğiz' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/07/iecrop/bahadir-altan_16_9_1581080259.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/pegasus-o-pilotunu-isten-cikardi-5612255/"]