İzmir’de Pınar Gültekin’in vahşice öldürülmesini protesto etmek için toplanan kadınlara polis müdahale etti. Sosyal medyaya yansıyan ve polisin sert müdahalesini gösteren görüntüler tepki çekti.

“ÇEKİN ELLERİNİZİ KADINLARDAN ARTIK”

Sosyal medya hesabından polisin kadınlara müdahale ettiği anların fotoğraflarını paylaşan CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:

* İzmir'de bir araya gelerek #PınarGültekin'in katledilmesini protesto eden kadınlar, hem polis şiddetine maruz kaldı, hem de gözaltına alındı.

* Ne istiyorsunuz kadınlardan! Öldürülürken, dövülürken, tecavüze uğrarken sessiz kalmalarını mı! Yeter! Çekin ellerinizi kadınlardan artık.

[old_news_related_template title="Tarkan'dan Pınar Gültekin tepkisi: 'Ey yetkililer! Siz nasıl rahat uyuyorsunuz geceleri?'" desc="Pınar Gültekin'in eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından katledilmesine tepki gösteren Tarkan, 'Ey yetkililer! Siz nasıl rahat uyuyorsunuz geceleri? Her gün ülkemizde kadınlar öldürülüyor, şiddet görüyor ve bir türlü yapılması gerekeni yapmıyorsunuz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/21/iecrop/tarkan_16_9_1595347774.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/tarkandan-pinar-gultekin-tepkisi-ey-yetkililer-siz-nasil-rahat-uyuyorsunuz-geceleri/"]