Muğla Akyaka'da 5 gün önce kaybolan, dün sabah ormanlık alanda yakılmış ve üzerine beton dökülmüş cesedi bulunan Pınar Gültekin'in katili, eski sevgilisi Cemal Metin Avcı çıktı. Suçunu itiraf eden zanlı tutuklandı.

Bu vahşi cinayete Tüm Türkiye lanet okurken, özel halk otobüsü şoförü Emrah Koçyiğit'in sosyal medyadan Pınar Gültekin hakkında çirkin paylaşımlar yapması büyük tepki çekti.



İETT'DEN AÇIKLAMA: SERTİFİKASI İPTAL EDİLDİ

Sosyal medyadaki tepkiler sonrası açıklama yapan İETT,  halk otobüsü şöförünün sertifikasının iptal edildiğini açıkladı.



[old_news_related_template title="Pınar Gültekin'in babası: 'Kızımı teşhis edemedim'" desc="Muğla'da vahşice katledilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin'in canlı yayında kızı için söyledikleri yürekleri yaktı. Katil Cemal Metin Avcı'nın, kızını takıntı haline getirdiğini dile getiren baba Gültekin, 'Bu vahşetten öte bir şey. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim' dedi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/22/iecrop/pinar-gultekin2-foto-dha_16_9_1595417022.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/pinar-gultekinin-babasi-kizimi-teshis-edemedim-5946006/"]

[old_news_related_template title="Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'yı sosyal medya hesabı ele verdi" desc="Muğla’da öldürüldükten sonra cesedi bir varile konulan ve ardından üzerine beton dökülen Pınar Gültekin’in katil zanlısını sosyal medya hesabı ele verdi. Gültekin'in, katil zanlısı Cemal Metin Avcı'yı 16 Temmuz tarihinde sosyal medya hesabından engellediği ortaya çıktı. Cinayette kan donduran detaylar çıkmaya devam ediyor. Katilin şüphelenen komşusuna 'Bir şeyler birikmiş onları yakıyorum' dediği öğrenildi. Öte yandan Gültekin'in kendisi gibi vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan ile ilgili 2015 yılında attığı tweet yürekleri dağladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/22/iecrop/pinarr_16_9_1595402504.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-pinar-gultekinin-katili-cemal-metin-avciyi-sosyal-medya-hesabi-ele-verdi-5945217/"]