Olay, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Polis ekipleri, Çorum'dan Ereğli'ye gelen 5 kadının 'tırnakçılık' yöntemiyle iş yerlerinden hırsızlık yaptığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

POLİS İKİSİNİ YAKALADI

Cadde üzerinde denetim yapan polis, kadınlardan ikisini yakaladı. Polis ekipleri, şüphelileri sosyal mesafeye dikkat ederek ekip aracına binmeleri konusunda uyarırken, kadınlardan biri etek ve taytını indirerek tepki gösterdi.

Ekip aracına binmemek için direnen kadın, bir süre sonra araca bindirilerek gözaltına alındı. Diğer 3 kadın da aynı caddede yakalandı.

SERBEST BIRAKILDILAR

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 5 kadın, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kadınların gözaltına alınma anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. DHA

[old_news_related_template title="Biber gazlı soyguncu yakalandı!" desc="İstanbul Kartal'da müşteri gibi girdiği kuyumcu dükkanlarında, biber gazı kullanarak soygun yapan Mahsun K. (22) yakalandı. Mahsun K'nın biber gazını kuyumcuların gözüne sıkarak, altın yüzük tablalarını ve çeyrek altınları alıp kaçtığı anlar kameralara da yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/18/iecrop/fotosozcu.karytal_16_9_1592473580.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/biber-gazli-soyguncu-yakalandi-5881596/"]