Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabına gelen bir fotoğrafı paylaştı. Koca, Hakan Erdoğan isimli kişinin "Biz de halay çekiyoruz, hem maske hem de mesafeli, halay çubukları ile. Çankırı Ilgaz Kuyupınar köyü ve sakinlerine hassasiyet için teşekkürler, sizin nezdinizde. Yeni normalde her şey bizim elimizde" notuyla gönderdiği fotoğrafı, "Çankırı'dan örnek geldi" diyerek kişisel hesabında paylaştı.

Koca'nın paylaştığı fotoğrafta maskeleriyle halay çeken kişilerin kullandığı halay çubukları üzerindeki Türk bayrakları dikkat çekti. (DHA)



[old_news_related_template title="Coronadan kaynaklı can kaybı ve vaka sayısı açıklandı! İşte 5 Temmuz tablosu..." desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki corona virüsü salgınıyla ilgili güncel verileri açıkladı. 5 Temmuz pazar gününün corona virüsü tablosuna göre, son 24 saatte 19 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu can kaybı 5 bin 225 oldu. Vaka sayısı da bin 148 artarak 205 bin 758'e yükseldi. Sosyal medya hesabından güncel verilere ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Koca, 'Son 3 günde, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Mardin, Konya, Bursa, Diyarbakır' ifadesini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/05/iecrop/kocasozcu2_16_9_1593967268.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-coronadan-kaynakli-can-kaybi-ve-vaka-sayisini-aciklandi-iste-5-temmuz-tablosu-5912676/"]