Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Dünya çapındaki bestecimiz Fazıl Say, 'Hayat Eve Sığar' diyor. Kampanyamıza katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum. Müziğin olduğu her yerde hayat güzeldir" dedi.



Dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say, corona virüsü salgını nedeniyle evlerinde olan milyonlarca vatandaşımız için, sosyal medya hesaplarından bestelerini paylaşmıştı.

[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu üyeleriyle corona virüsünü görüştü!" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Kurulu üyeleriyle telekonferansla yaptığı görüşmede, 'Milletimizle gönül ve işbirliği içinde inşallah bu musibetinde üstesinden geleceğiz. Bu güne kadar terörden darbeye ve ekonomik saldırıya kadar nice sıkıntıyı birlik ve berberlik içinde aşan Türkiye Allah'ın izni ile virüs meselesini çözecektir. Yeter ki kurallara uyulmasını temin edelim ve metanetimizi koruyalım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/25/iecrop/corona-iha-12_16_9_1585164129.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/cumhurbaskani-erdogan-bilim-kurulu-uyeleriyle-corona-virusunu-gorustu-5703226/"]