Dün gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı kura çekimi ardından bugün de geriye kalan şehirler için kuralar çekilecek. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı ve aşçılık için başvuru yapan adaylar Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı merak ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimi hakkında detaylar...

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI

Corona virüs salgını ile mücadele kapsamında kura salonuna katılımcı alınmayacak. Kura sonuçları aynı gün saat 20.00' den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

BUGÜN KURA ÇEKİMİ YAPILACAK OLAN İLLER

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için kura işlemi gerçekleştirilecektir.



SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINI VAR MI?

Sağlık Bakanlığı ve İŞKUR işbirliği ile gerçekleştirilecek kura çekimi için henüz canlı yayın bilgisi paylaşılmadı. Ancak Sağlık Bakanlığı tarafından geçmişte yapılan kura çekilişi canlı yayınlanmıştı. Bu kez çekilişin İŞKUR ortaklığı ile yapılıyor olması sebebiyle canlı yayın bilgisinin var olup olmadığı bilinmiyor.

[old_news_related_template title="Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura sonuçları açıklandı! İşte sürekli işçi alımı kura sonucu açıklanan 26 il!" desc="Sağlık Bakanlığı, 14 bin sürekli işçi alımı kura çekiliş sonuçlarını açıkladı. Bakanlık personel alımlarına dair yaptığı açıklamada sonuçların 8 Nisan tarihi itibarıyla 26 il için yayınlandığını duyurdu. Kalan illerin sonuçları ise yarın belli olacak. İşte Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı kura sonuçları sorgulama linki..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/08/iecrop/iscialimi-shutterstock_16_9_1586374474.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/saglik-bakanligi-surekli-isci-alimi-kura-sonuclari-aciklandi-iste-surekli-isci-alimi-kura-sonucu-aciklanan-26-il-5735144/"]