Yeni Mahalle Zafer Sokak'taki 3 katlı evin giriş katında yalnız oturan eşinden ayrı olan 1 çocuk babası Salim Çam'dan dünden beri haber almayan komşuları, akşam saatlerinde Türk Kızılayı'nın kapısının önüne bıraktığı sefer tasını da almadığını gördü.

Bunun üzerine durumdan şüphelenen mahalli, polise ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerince kapısı kırılarak girilen evde, Salim Çam sobanın bulunduğu odada hareketsiz halde yatarken bulundu.

Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Çam'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerde Çam'ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü tespit edildi.

Yapılan incelemelerin ardından Salim Çam'ın cesedi, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. DHA

[old_news_related_template title="Gülten Gülüm'ün katili yakalandı! Firardayken cinayet işlemiş" desc="İstanbul’un Maltepe ilçesinde 12 Aralık 2018 tarihinde Gülten Gülüm isimli kadını öldüren Fatih Altun isimli şüpheli Düzce’de yakalandı. Yaklaşık bir 13 aydır firari olan Fatih Altun’un 30 Ekim 2019 tarihinde bir cinayet daha işlediği ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/02/iecrop/gulten-gulum_16_9_1577988051.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/gulten-gulumun-katili-yakalandi-firardayken-cinayet-islemis-5544927/"]