Olay, Kocaeli Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, tedavi olmak için hastaneye gelen şehit kardeşi, henüz bilinmeyen nedenle hastanede şoför olarak çalışan V.Y. ile tartıştı.

Tartışmanın ardından evine dönen kişi, durumu ağabeyi Y.A.'ya anlattı. Bunun üzerine Y.A. şoför ile konuşmak için hastaneye gitti. İkili arasında da tartışma çıktı.

"BANA NE? 20 YIL OLMUŞ ŞEHİT OLALI"

Tartışma sırasında Y.A. şoföre kardeşi için, "O bir şehit kardeşi, sizin onu koruyup sahip çıkmanız gerekirken neden böyle yapıyorsunuz?" demesi üzerine, şoför iddiaya göre, "Benim için mi şehit oldu? Bana ne? 20 yıl olmuş şehit olalı" diye karşılık verdi. Tartışmanın büyümesi üzerine şoför V.Y. ve yanındaki bir kişi, Y.A.'yı darbetti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Olayın ardından Y.A. ve kardeşi hastanede görev yapan V.Y. hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılarak, tarafların ifadeleri alındı. İl Sağlık Müdürlüğü ise konuyla ilgili inceleme başlattı. DHA

[old_news_related_template title="Şehit yakınına hakaret etti! Ruhsatı iptal edildi" desc="Sakarya'da toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerde şehit yakınına hakaret eden, direksiyonda oyun oynayan ve UKOME kararlarına uymadığı belirlenen 5 araca 3 ile 10 gün arasında geçici ruhsat iptali cezası uygulandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/28/iecrop/otobus-iha_16_9_1582899387.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sehit-yakinina-hakaret-etti-ruhsati-iptal-edildi-5652010/"]