Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde biri kadın iki kişinin bulunduğu otomobil ile iki kişinin bulunduğu otomobil sürücüleri trafik kavgasına tutuştu.

OTOMOBİLLE YOLUNU KESTİLER

Kavgada otomobilden inen kadın elindeki bıçakla diğer otomobilin sürücüsünü başından hafif yaraladı. Daha sonra yoluna devam eden otomobili takip eden saldırganlar kavga ettikleri kişinin otomobilinin önünü kesti.

Yanında kadın olan saldırgan tabancasını çekerek 4 el ateş etti. Kurşunlar şans eseri kimseye isabet etmedi. Önü kesilen otomobil sürücüsü Mehmet Şefik Bilici, başına isabet eden bıçakla hafif şekilde yaralanırken, yanındaki arkadaşı ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

İlk kavgada Mehmet Şefik Biliciy'e saldıran iki kişi otomobillerine binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırının olduğu Ergenekon Caddesini trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu.

Yaralı Mehmet Şevket Bilici, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada saldırının olduğu yerde toplanan vatandaşları polis sosyal mesafe kurallarını hatırlatarak uyarılarda bulundu. (DHA)