Olay, Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi 72056 Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunan iki grup sokakta karşılaştı.

Bunun üzerine iki grup birbirlerine pompalı tüfekle ateş açtı. Silah sesleri duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Açılan ateşler sonucunda 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar ise durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemeler yaptı.
İHA

[old_news_related_template title="Beylikdüzü'nde sokak ortasında bir kişiye ve aracına silahlı saldırı!" desc="Beylikdüzü'nde bir kişi alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettiği şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralı şahıs aracıyla olay yerinden kaçmak isterken, saldırganlar bu defa aracı kurşunladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/13/iecrop/silah-iha-1_16_9_1581612698.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/beylikduzunde-sokak-ortasinda-bir-kisiye-ve-aracina-silahli-saldiri-5623698/"]