Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, vahşice öldürülen AKP Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı ve Sabancı Öğretmenevi resepsiyon görevlisi Gamze Pala hakkında açıklama yaptı.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Bakan Gül, kadın cinayetlerini lanetleyerek Gamze Pala'yı öldüren Savaş Dalançıkar'ın en ağır cezayı alacağına inandığını belirtti.

[old_news_related_template title="Gamze Pala'yı sırtından vurup boğazını kesen cani: Reddedilmeyi kaldıramadım" desc="Rize'de öğretmenevinde çalışan, AKP Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala'yı önce sırtından yaralayan ardından bıçakla boğazını kesen cani Savaş Dalançıkar'ın polis ekiplerine verdiği ilk ifadesi ortaya çıktı. Dalançıkar, aşkına karşılık bulamadığı ve reddedilmeyi gururuna yediremediği için cinayeti işlediğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/16/iecrop/p_16_9_1587040017.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/gamze-palayi-sirtindan-vurup-bogazini-kesen-cani-reddedilmeyi-kaldiramadim-5752864/"]

Bakan Gül, şu ifadeleri kullandı:

* Menfur bir saldırıyla hayatını kaybeden Gamze Pala’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.

* Kadın cinayetlerini lanetliyor, Gamze Hanımı katleden zalimin en ağır cezayı alacağına inanıyorum.

* Mekanı cennet olsun.