Sürsürü Mahallesi'nde bulunan Dilek apartmanının enkazında 2 kişiye ulaşmak için çalışmalarını sürdüren arama-kurtarma ekipleri saat 02.00 sıralarında 1 kişinin yeri tespit etti. Ekipler, bir süre sonra yeri tespit edilen Sevim Cambaz'ın cansız bedenine ulaşarak enkazdan çıkardı. Cambaz'ın cenazesi, Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekipler, enkaz altında olduğu öğrenilen bir kişiye daha ulaşmaya çalışıyor.

[old_news_related_template title="Son dakika... Bakan açıkladı! Elazığ depreminden bir acı haber daha" desc="Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden bir acı haber daha geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 39’a yükseldiğini açıkladı. Öte yandan ekipler gece saat 02.00 sıralarında enkaz altında bir kişinin daha cansız bedenine ulaştı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise Elazığ’daki depremden sonra hastanelere başvuran 1607 vatandaştan 1515’inin taburcu edildiğini bildirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/26/iecrop/fahrettin-koca-iha_16_9_1580069664.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-bakan-acikladi-elazig-depreminden-bir-aci-haber-daha-5589729/"]

BAKANLAR ENKAZ BÖLGESİNDE

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da gecenin ilerleyen saatlerinde enkaz bölgesine gelerek incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Bakanlar, daha sonra alandan ayrıldı. (DHA)