Denizli’de Pamukkale İlçesi’ne bağlı Karataş Mahallesi’nde 6 metre derinliğindeki kuyu önceki günkü yağış nedeniyle doldu.  Kuyudaki suyu tahliye etmek isteyen işçiler dalgıç pompa kullandı.

Kuyuda bulunan üç işçi pompanın egzoz gazından etkilendi. Baygınlık geçiren işçilere inşaatta çalışan diğer işçiler müdahale etmek istedi. Müdahale sırasında kuyuya inen 5 işçi daha egzoz gazından etkilendi.



Olay yerine çağırılan AFAD ve Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri baygın halde 5 kişinin bedenini kuyudan çıkardı. Aykut Kayalar, Şevket Çetin ve Emrullah Albayrak adlı işçilerin ise cansız bedenlerine ulaşıldı.

Hastaneye kaldırılan işçilerden birinin daha hayatını kaybettiği öğrenildi. Ancak kimliğiyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

[old_news_related_template title="Ankara'da 2 işçi toprak altında kaldı" desc="Ankara'da bir inşaatın alt yapı çalışmasını yapan 2 işçi, üzerlerine çöken toprağın altında kaldı. Başlatılan çalışma sonrasında 2 işçinin cansız bedeni toprak altından çıkartıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/12/13/iecrop/gocuk-iha_16_9_1607867924.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ankarada-gocuk-2-isci-toprak-altinda-kaldi-6165941/"]