Kaza saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Kazada 2 polis memuru şehit olurken, 1 polis de yaralandı. Yaralı polis memuru, Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

[caption id="attachment_5979104" align="alignnone" width="1200"] FOTO: DHA[/caption]


MEMLEKETLERİNE UĞURLANDILAR


Yüksekova ilçesine bağlı Çobanpınar bölgesindeki Cengiz Üs Bölgesi'nde yakıt ikmali için giden zırlı aracın kaza yapmasıyla şehit olan polis memurları Kısar ile Gül için Yüksekova Selahattin Eyyübi Havalimanı'nda tören düzenlendi.

Şehit polislerin Türk bayrağına sarılı tabutları tören alanına getirildikten sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından da özgeçmişleri okundu.

Duaların okunmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında taşınan Şehit Polis Memuru Adnan Kısar memleketi Antalya'ya, Osman Gül  ise Kahramanmaşar'a uğurlandı. (DHA)


 

[old_news_related_template title="Son dakika... Acı haberi MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu!" desc="Bölücü terör örgütü PKK'ya karşı Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı operasyon çerçevesinde bugün iki askerin yaralandığını bir askerin şehit düştüğünü açıkladı. 5 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmada 24 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Süleyman Ural'ın şehit olduğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/08/iecrop/msb-dha-2_16_9_1596911961.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-aci-haberi-msb-duyurdu-1-askerimiz-sehit-oldu-5977267/"]