Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

* İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Covid- 19 merkez laboratuvarımızda PCR testleri için kullanılan kitlerin firma kaynaklı arızalı çıkması sonucunda 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşanmıştır.

* Bakanlığımızın destekleriyle bugün itibarı ile firma tarafından yeni temin edilen kitlerle bu sorun giderilmiş olup vatandaşlarımızın beklenen testleri, yeniden çalışılmaya başlanmış olup sonuçları en kısa sürede netleşip bilgilendirileceklerdir.

[old_news_related_template title="Corona virüsü unutuldu! Otobüste endişelendiren görüntü" desc="Bursa'nın İnegöl ilçesinde kaymakam Şükrü Görücü katıldığı trafik uygulamasında yolcu dolu otobüsü durdurarak yolcuları indirdi. Mesai giriş ve çıkış saatlerinde sefer sayılarının az olmasından dolayı otobüsün kalabalık olduğunu belirten vatandaşlara Kaymakam Görücü, konunun muhatapları ile görüşeceğini ifade etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/06/iecrop/inegol-dha-1_16_9_1596738436.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/corona-virusu-unutuldu-otobuste-endiselendiren-goruntu-5974105/"]