Edinilen bilgiye göre Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde bulunan özel bir kargo şirketine ait depoda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve UMKE ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

DUMAN GÖKYÜZÜNÜ KAPLADI

Yangını görenler itfaiyeye haber verirken büyüyen alevler depoda park halindeki TIR’lara da sıçradı. Depodan yükselen duman gökyüzünü kapladı.

15 TIR VE 10 DAĞITIM ARACI ZARAR GÖRDÜ

İhbar üzerine bölgeye gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 45 kişilik itfaiye ekibi, yangına 15 itfaiye aracıyla müdahalede bulundu. İtfaiye erleri, rüzgarın etkisiyle tüm depoyu etkisi altına alan alevleri söndürmekte güçlük çekti.

İtfaiyenin merdivenli araçla yaptığı çalışmayla yangın, yaklaşık 1 saatte söndürüldü. Yangında ölen ve yaralanan olmazken depo ve içinde bulunan 15 TIR ve 10 dağıtım aracında hasar meydana geldi. İtfaiye ve jandarma ekipleri, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı. İHA-DHA

[old_news_related_template title="Antalya'daki orman yangınında hortum paniği!" desc="Antalya'nın Serik ilçesindeki orman yangını sırasında aniden ortaya çıkan hortum söndürme ekiplerine çok zor anlar yaşattı. Yangının hortum sebebiyle bir anda yön değiştirmesi üzerine panikle bölgeden uzaklaşmaya çalışan görevlilerin korku dolu anları kameralar tarafından kaydedilirken gazeteciler de aynı korkuyu yaşadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/22/iecrop/antalya-hortum-iha-1_16_9_1598116118.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/antalyadaki-orman-yangininda-hortum-panigi-6001794/"]