CHP Lideri Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden Rahşan Ecevit için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.

Kılıçdaroğlu, şunları belirtti:

* Genel Başkanım Bülent Ecevit’in yol arkadaşı, siyasi tarihimizin önemli ismi Rahşan Ecevit’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim.

* Vefa, sadakat ve mücadele dolu yaşamıyla sonraki kuşaklara örnek olacaktır.

* Kendisine Allah’tan rahmet tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

AKSAKAL: ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal da Rahşan Ecevit'in vefatı nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

Aksakal açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

* Demokratik Sol Parti'nin kurucusu ve ilk başkanı olan Rahşan Ecevit bir süredir tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etmiştir.

* Türk siyasetine büyük hizmetleri olan eski başbakanlarımızdan ve Demokratik Sol Parti'nin Onursal Genel Başkanı Merhum Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'e Allah'tan rahmet, Türk milletine başsağlığı diliyorum.

AKŞENER: SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından "Eski Başbakanlarımızdan rahmetli Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'e Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" paylaşımı yaptı.

[old_news_related_template title="Ünlü isimlerden Rahşan Ecevit mesajı!" desc="Merhum Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'in 97 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından ünlü isimler taziye mesajı paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/17/iecrop/depophotos_14579829_16_9_1579291812.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/unlu-isimlerden-rahsan-ecevit-mesaji/"]