Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan evli ve iki çocuk babası Muhammet Taha Kaygusuz’un, bir süre önce yapılan corona virüsü testi pozitif çıktı. İstanbul'da özel bir hastanede tedavisine başlanan Kaygusuz, sağlık durumu ağırlaşınca yoğun bakım servisine alındı ve solunum desteği sağlandı.

Sosyal medya hesabındaki son paylaşımına ''Dua istiyorum'' notu düşen Kaygusuz, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.



Kaygusuz'un ölmeden önce çekilen son görüntüleri de ortaya çıktı. Kaygusuz söz konusu videoda "Bugün şimdiye kadarki en güzel günümü geçiriyorum, çok rahatladım. Hepsi sizlerin duası sayesinde" ifadelerini kullanıyor.

Bir dönem Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları'nda görev yapan Kaygusuz'un vefatının ardından ilçe başkanlığı taziye mesajı yayınladı.

Kaygusuz'un kronik bir rahatsızlığı olup olmadığı belirtilmedi. (DHA)


[old_news_related_template title="Türkiye'deki güncel corona verileri açıklandı (07.06.2020)" desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki güncel corona verilerini açıkladı. Virüs nedeniyle bugün 23 kişinin hayatını kaybettiğini duyuran Koca, 'Tedbir azaldıkça tehdit artıyor' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/07/iecrop/harita-1_16_9_1591555944.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-turkiyedeki-guncel-corona-verileri-aciklandi-07-06-2020-5861007/"]