İZMİR KONAK BELEDİYESİ

SÖZCÜ'nün anlaşmaya vardığı belediyeler arasında yer alan İzmir Konak Belediyesi, SÖZCÜ'nün okurlarına ulaştırılmasına aracılık etti.



Belediye çalışanları, gerekli tedbirleri alarak, SÖZCÜ'nün bugünkü nüshasını eczane ve fırın gibi yasak kapsamına girmeyen noktalara ulaştırdı.



Pazartesi gününden itibaren gazeteniz SÖZCÜ'yü her zaman olduğu gibi market ve bayilerden satın alabilirsiniz.




ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYESİ

SÖZCÜ'nün okurlarına ulaşmasına Ankara Yenimahalle Belediyesi çalışanları yardım etti.



ÖDEMİŞ

İzmir Ödemiş Ovacık Köyü Muhtarı Hüseyin Buldan, SÖZCÜ'yü okurlara ulaştırdı.



AYDIN EFELER BELEDİYESİ


Aydın Efeler Belediyesi çalışanları, SÖZCÜ'yü okurlara ulaştırdı.



EFELER BELEDİYESİ’NE POLİS ENGELİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüs salgın hastalığı sebebiyle İçişleri Bakanlığı’nın dün akşam saat 22:00’de almış olduğu ani karar ile 2 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle gazete dağıtımı ve satışı gerçekleşmediği için Efelerli vatandaşların talebi ile Sözcü ve Korkusuz gazetesi sahiplerinin isteği doğrultusunda Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay “Efe Masa” ekiplerine bugün sabah saatlerinde gazete dağıtılması yönünde talimat verdi.

Efeler Belediyesi personelleri gazeteleri dağıtırken vatandaşları sosyal mesafelerini korumaları ve evlerinden çıkmamaları için uyardı. Efelerli vatandaşlar Başkan Atay’a düşünceli davranışlarından dolayı teşekkür etti. Efe Masa ekiplerine mahalle muhtarları da eşlik etti.

"UYARI İKAZ TUTANAĞI TUTULDU"

Dağıtım esnasında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler “Efe Masa” ekiplerine müdahalede bulundu.

Emniyet güçlerinin Efeler Belediyesi’ne bağlı “Efe Masa” ekiplerine uyarı ikaz tutanağı tutmasının ardından gazete dağıtımı son buldu.

Efeler Belediyesi’nin sokağa çıkma yasağı nedeniyle gazete dağıtımından memnun olan ve haber okuma özgürlüğünün temel ihtiyaç olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlar emniyet güçlerinin yapılan hizmete engel olmasına anlam veremedi.

BALIKESİR EDREMİT BELEDİYESİ


Balıkesir Edremit Belediyesi çalışanları gerekli tedbirleri alarak SÖZCÜ'nün okurlarına ulaşmasına yardım etti.



İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ


İzmir Karşıyaka Belediyesi çalışanları, gazeteniz SÖZCÜ'yü okurlarına ücretsiz bir şekilde ulaştırdı.