Dün gece saatlerinde İstanbul Havalimanı’ndan yabancı uyruklu bir yolcu alan havalimanı taksi durağı şoförlerinden Engin Olgaç (31), yolcuyu Laleli’de bir otele bıraktıktan sonra aracın arka koltuğunda bir çanta buldu. Yolcunun unuttuğunu fark ettiği çantayı inceleyen taksi şoförü, içerisinde deste deste döviz bulunduğunu fark etti. Örnek davranış gösteren duyarlı taksici, 2 milyon 800 bin lira değerindeki 300 bin Euro dövizi sahibine teslim etti.

"FARK EDİNCE OTELİ ARADIM"

Parayı sahibine teslim ettiği anda çekilen görüntüde “Görmüş olduğunuz arkadaşımızı havalimanından aldım. Otele bıraktıktan sonra arabamı yıkamaya gittim ve parayı arabada unuttuğunu fark ettim. Oteli arayıp iletişime geçtim. Bu parayı arkadaşa teslim ediyorum. Benim hakkım hiçbir şekilde yoktur. Allah onu kazadan beladan korusun” açıklamasında bulundu.

Müşteri ise servet değerindeki parasını bularak kendisine getiren taksiciye teşekkür etti. (İHA)

[old_news_related_template title="İtfaiye eri, enkazda bulduğu altınları polise teslim etti" desc="İzmir Seferihisar merkezli 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından enkaz çalışmalarına yardım etmek amacıyla Manisa’dan İzmir’in Bayraklı ilçesindeki enkaz bölgesine giden bir itfaiye eri, arama kurtarma çalışmaları esnasında bulduğu altın ve bir miktar para dolu çantayı emniyet güçlerine teslim etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/31/iecrop/enkaz-emrah-apartmani-foto-iha_16_9_1604178658.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/itfaiye-eri-enkazda-buldugu-altinlari-polise-teslim-etti-6106800/"]