Olay Tekirdağ’ın merkezi ilçesi Süleymanpaşa’ya bağlı Aydoğdu Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki taraf arasında daha önce bulunan husumet nediyle silahlı kavga çıktı.

İKİ POLİS HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Silah sesleri şehrin birçok yerinden duyuldu. Mahallede çok sayıda silah sesleri geldiği bilgisi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Silahlı çatışmaya müdahale etmeye çalışan E.Y. ve Y.A. isimli iki polis hafif şekilde yaralandı. Haber verilmesi üzerine yaralı polisler 112 Acil Sağlık ekiplerince Tekirdağ Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hastanede tedavi edilen yaralı iki polisin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis mahalledeki silahlı çatışmaya karışan şahısları yakalamak için bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Özel Harekat ekiplerinin de desteğiyle yapılan operasyonda üç adet tüfek iki adet tabanca ve olayı gerçekleştirmiş olduğu şüphelenilen şahıslar ifadelerine başvurulmak, olayla ilgisi olup olmadıklarını araştırmak üzere gözaltına alındı. Ayrıca olay yerinden firar eden diğer şahısların tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi. (DHA)