Tunceli İl Pandemi Kurulu'nca kent genelinde corona virüsü salgınını kontrol altına almak salgını önlemek amacıyla sokağa maskesiz çıkmak yasaklandı.

Yasağa ilişkin Tunceli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, maske takma zorunluğu 30 Haziran'a kadar süreceği belirtilerek, açıklamada, şöyle denildi.

* Tunceli merkez ve Çemişgezek, Hozat, Mazgirt, Nazımiye, Ovacık, Pertek, Pülümür ilçelerinde zorunlu hallerde evlerinden dışarıya çıkacak vatandaşlarımızın, kendilerinin ve diğer vatandaşlarımızın sağlığı için maske kullanmalarının zorunlu olmasına 30 Haziran 2020 tarihine kadar karar verilmiştir.

[old_news_related_template title="Maske takma zorunluluğu olan iller hangileri? İşte maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu şehirler…" desc="Corona virüs salgınında ikinci dalga endişesi yaşanırken birçok şehirde sokağa maskesiz çıkmak yasaklandı. Uzmanların sık sık uyarıda bulunduğu, sosyal mesafe ve belli illerde maske takma gerekliliğine uymayanlara para cezası kesilebiliyor. Peki maske takma zorunluluğu olan iller hangileri? İşte maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu şehirler…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/12/iecrop/maskesiz-sokaga-cikma-shutter_16_9_1591943242.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/maske-takma-zorunlulugu-olan-iller-hangileri-iste-maskesiz-sokaga-cikmanin-yasak-oldugu-sehirler-2-5870021/"]