TTB tarafından delegelere 22 Eylül tarihinde gönderilen e-posta ile 26 Eylül'de 72. Büyük Kongre'nin yapılacağı yer olan CerMODERN'in sözleşmeyi tek taraflı feshettiği duyuruldu.

TTB Genel Sekreteri tarafından gönderilen metin şöyle:



Bu mesajın ardından CerModern, TTB Başkanı Sinan Adıyaman yazılı açıklama yaptı. TTB ile kongre hakkında bir sözleşme imzalanmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Bu akşam sosyal medyadan öğrendiğimiz ve üzülerek takip ettiğimiz ‘TTB Kongresi Sözleşmesi’nin CerModern tarafından tek taraflı olarak fesih edildiği’ iddiası üzerine çıkan yanlış haberler ve paylaşımlar nedeniyle konuyla ilgili açıklama yapma gereği duyduk. Ekim ayına kadar planlanan tüm etkinliklerimiz Ankara Valiliği’nin 22 Eylül tarihli tebliği ile pandemi nedeniyle iptal edilmiştir. Ayrıca TTB ve CerModern arasında imzalanmış bir sözleşme bulunmadığı gibi tek taraflı bir fesih söz konusu değil. Tüm sağlık emekçilerimize ve kamuoyuna saygıyla arz ederiz.”

[old_news_related_template title="MHP lideri Bahçeli: Türk Tabipleri Birliği corona kadar tehlikelidir" desc="Türk Tabipleri Birliği ile ilgili kullandığı ifadeler nedeniyle birçok kesimden tepki gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yeni bir açıklama geldi. Bahçeli, '16 Eylül’de Twitter’dan yaptığım açıklamanın sonuna kadar arkasındayım. Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır. Aynı zamanda dediğim şudur: Bu birliğin yöneticilerinden hesap sorulmalıdır. Diyeceğim odur ki, Türk Tabipleri Birliği corona virüsü kadar tehlikelidir. Ve gereği acilen yapılmalıdır' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/18/iecrop/bahceli-iha_16_9_1600439779.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/mhp-lideri-bahceli-turk-tabipleri-birligi-corona-kadar-tehlikelidir-6044309/"]