Ordu Valisi Seddar Yavuz, Twitter hesabından kentteki corona virüsü vakalarına ilişkin açıklama yaptı.

"LÜTFEN SALGIN BİTMİŞ GİBİ DAVRANMAYIN"

Vali Yavuz, şunları belirtti:

* Değerli Ordulu kardeşlerim, bugün maalesef 7 pozitif vaka tespit edilmiş olup salgın tehdit ve tehlikesi devam ediyor.

* Pozitif vakalarla temaslı takip ettiğimiz muhtemel pozitif vaka adaylarımız vardır.

* Lütfen salgın bitmiş gibi davranmayın!

* Sokağa çıkma yasağının bitmesi salgının bittiği anlamına gelmiyor.

* Kontrollü sosyal hayatın bir gereği olarak, maske kullanmaya, sosyal mesafeye dikkat etmeye, hijyen kurallarına uymaya ve kalabalık ortamlardan uzak durmaya özen gösterelim.

[old_news_related_template title="Corona vakasının rastlanmadığı Bozcaada'da yeni kararlar!" desc="Çanakkale'nin turizm cenneti Bozcaada, alınan sıkı önlemler neticesinde şu ana kadar corona virüsü vakasının rastlanmadığı bir ada olmayı başardı. Bozcaada’da normalleşme süreciyle ilgili geniş katılımlı toplantılar devam ederken, önerilerin yer aldığı taslak plan kamuoyu ile paylaşıldı. Nihai karar, bu hafta içinde Kaymakam İbrahim Gültekin başkanlığında yapılacak toplantıda verilecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/26/iecrop/bozcaada-dha_16_9_1590516587.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/corona-vakasinin-rastlanmadigi-bozcaadada-yeni-kararlar-5838211/"]