Samsun'da pandemi ile mücadele devam ederken bir çok insan işsiz kaldı. Şehirler arası yolcu taşıyan bir şirkette otobüs şoförlüğü yaparken pandemi döneminde işsiz kalan Macit Tuncay, evde boş olan buzdolabını göstererek yetkililerden iş istedi. İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde yaşayan 1 çocuk babası Macit Tuncay, komşularının yaptığı yardımlarla karınlarını doyurduklarını söyledi.

BUZDOLABI BOŞ

Eşi ve 4 yaşındaki kızıyla birlikte kiralık bir evde oturduklarını anlatan Macit Tuncay, cebinde ekmek parası dahi olmadığını belirterek, "Pandemi nedeniyle işten çıkarıldım. Aylardır kira ödeyemiyorum. Cebimde ekmek alacak param yok. Komşularımızın getirdiği yiyeceklerle karnımızı doyuruyoruz. Buzdolabı bomboş" diyerek iş istedi.



ÇÖPTEN ÇIKARDIĞI HAVUÇLARI ÇOCUKLARINA VERDİ

İlkadım ilçesinde yaşanan başka bir acı olayda ise, yanında 4 çocuğu bulunan bir kadın çöpten sebze ve meyve çıkarmaya çalışırken görüntülendi. Çöp konteynerinden çıkardığı sebzelerin bir kısmını poşetine koyan kadın, bulduğu havuçları da yemeleri için çocuklarına verdi. Kadın ve 4 çocuğu daha sonra başka çöp konteynerinde sebze aramak için gitti.

[old_news_related_template title="Ekmek polemiğinin odağındaki AKP’li Tin hakkında 3 fatura daha..." desc="CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin’in belediyeye ödettiği üç yemek faturası daha bulunduğunu açıkladı. Sancar biri 10 bin 600 liralık diğeri 17 bin liralık yemek faturalarını kamuoyu ile paylaşarak, “AKP’liler yedikleri yemeğin faturasını millete ödetiyor” dedi. Tin’i özür dilemeye davet eden Sancar “Bir gaf yaptın. Toplumun değerleri ile dalga geçtin. Toparlayacağım diye bana sarıyorsun” diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/12/21/iecrop/8f22cefd-81d9-4923-87d0-587ef866d5a0-w_16_9_1608553690.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ekmek-polemiginin-odagindaki-akpli-tin-hakkinda-3-fatura-daha-6176977/"]