Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın ölümüyle ilgili ayrıntılar belli olmaya başladı. 11 Mart’ta hastalanıp beş gün sonra ölen Aytaç Yalman’ın eşi ve kardeşi de karantinaya alınırken spor yaptığı Fenerbahçe Orduevi alarma geçti.

Sultan Abdülhamid Han Hastanesi, Yalman’ın corona virüsünden öldüğünü açıkladı... Sağlık Bakanı Koca da “KOAH tanısı vardı. İlk test negatif çıktı. Sonrasında durumu kötüleşti” dedi. Yalman'la ilgili yeni bilgileri SÖZCÜ Yazarı Saygı Öztürk kaleme aldı.



ORDUEVİNDE ALARM

Öztürk, Yalman'ın ölümü üzerine Fenerbahçe Orduevi'nin alarma geçtiğini şu ifadelerle anlattı:

* Fenerbahçe Orduevi Yerleşkesi'nde “Korumalı lojmanlarda” kalan Aytaç Yalman, jimnastikçi kimliğiyle de biliniyordu. Spor salonunu düzenli kullanan, Yalman, bahçede de yürüyüş yapıyordu.

* Aytaç Yalman’ın corona virüsü nedeniyle vefat ettiğinin öğrenilmesinden sonra, özellikle spor salonunu kullananlar, Aytaç Yalman ve eşiyle son dönemde bir araya gelenler arasından da gelişmeler nedeniyle önlem olarak hastaneye başvuranlar oldu.

* Orduevlerinde de önlemler en üst düzeye çıkarıldı.

[old_news_related_template title="Aytaç Yalman'ın corona virüsü nedeniyle öldüğü kesinleşti" desc="Eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Aytaç Yalman'ın (80) corona virüsü nedeniyle öldüğü kesinleşti. DHA'nın başhekimlik açıklamasına dayandırdığı habere göre; hastane raporunda, Yalman'ın Covid-19'a bağlı vefat ettiği kanaati bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/19/iecrop/aytac-yalman-depophotos_14776059_16_9_1584392058_16_9_1584620888.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-aytac-yalmanin-corona-virusu-nedeniyle-oldugu-kesinlesti-5689088/"]