Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu yargılanan Halit Güleç’in sekreteri B.T., şoförü B.E. ve bir şirketin muhasebecisi O.G., sabah saatlerinde Yalova Adliyesi’ne sevk edildi.

Toplam 4 tutuklunun bulunduğu soruşturma kapsamında 32 ihale dosyasında usulsüzlükler tespit edilmişti.

Mali İşler Müdürlüğü çalışanı Reşat E.’nin zimmetine yüklü miktarda para geçirip il dışına çıkmasından sonra gözaltında alınan Yalova Belediye Başkanı Yardımcısı Halit Güleç’in şoförü B.E. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, sekreteri B.T. ve bir şirketin muhasebecisi O.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Yalova Belediyesi'ndeki olayla ilgili 4 kişi daha gözaltına alındı" desc="Yalova Belediyesi'nde muhasebe bölümünde çalışan ve yüklü miktarda parayı zimmetine geçirip ortadan kaybolan R.E.'nin Denizli'de yakalanmasının ardından sürdürülen soruşturma kapsamında, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı H.G., H.G.'nin şoförü B.E. ile H.G.'nin sekreteri B.T. ve para aktarıldığı iddia edilen paravan şirketin sahibi müteahhit B.B., polis ekipleri tarafından Yalova Belediyesi'nde gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/10/iecrop/yalova-dha-1_16_9_1581348555.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yalova-belediyesindeki-olayla-ilgili-4-kisi-daha-gozaltina-alindi-5617255/"]