Yalova'nın Armutlu ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde saat 20:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekiplerin erken müdahalesiyle yangını kontrol altına aldığı, yerleşim yerlerine yayılmasını engellediği bildirildi.

BİR EV HASAR GÖRDÜ

Yerleşim alanına çok yakın bölgede çıkan yangında bir evin hasar gördüğü, ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Yangın bölgesinde termal otel ve villalar bulunuyor.

[old_news_related_template title="Denizli'deki yangında karşı ateş yakıldı!" desc="Denizli Çardak ilçesindeki ormanlık alanda yangını söndürme çalışmaları akşam saatleri itibarıyla devam ediyor. Bölgeden aktarılan görüntülerde alevlerin gökyüzünü kızıl rengine büründürdüğü görüldü. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yangının genişlemesini önlemek için karşı ateş yönteminin uygulandığını belirtti. Orman Genel Müdürlüğü Denizli Çardak dışında 4 ilde daha orman yangınlarının devam ettiğini duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/03/iecrop/denizli-yangin-sozcu-1_16_9_1599167469.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/denizlideki-yanginda-karsi-ates-yakildi-6021579/"]