Duayen gazeteciler Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'in katılımı ile sadece sozcu.com.tr'de yayınlanan Halkın Vicdanı'nda bu akşam da birbirinden önemli açıklamalarda bulunuldu.

Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamalarından, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki ölüm oranları çıkışına ve ülkede yaşanan beyin göçü sorununa kadar konuşulan bütün konular SÖZCÜ muhabiri Gökmen Ulu'nun sunumu ile Halkın Vicdanı'nda.

[old_news_related_template title="Duayenlerden gündem yaratacak program: Kimse coronadan ölmüyor" desc="Duayen gazeteci Uğur Dündar ve usta kalem Yılmaz Özdil, sozcu.com.tr'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Halkın Vicdanı programında, Sağlık Bakanı'nın açıkladığı verileri, pandeminin ikinci dalgası ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na limon kumpası konularına ilişkin yorumlarda bulundu. Dündar, 'Ölümlerin azalmış olması bizi fevkalade sevindirdi. Ama bu hiçbir zaman gevşemeye yol açmamalı. Çünkü biliyoruz ki, pandemilerde ikinci bir dalga geliyor' dedi. Özdil ise, 'Bakanlar Kurulu toplantısında bir karar alındığını ve Türkiye'de o karar gereği salgının sona erdiğini düşünüyorum. Yani 'oldu da bitti maşallah' durumu var. Ama sanırım Türkiye'de bir zatürre salgını var. Kimse coronadan ölmüyor' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/27/iecrop/halkin-vicdani-1_16_9_1588002079.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/duayenlerden-gundem-yaratacak-program-kimse-coronadan-olmuyor-5778199/"]