1982 yılından bu yana üretilen ve tüm nesilleriyle bugüne kadar dünya çapında 14 milyon adet satan, ülkemizde ise son 20 yılda 216 binin üzerinde satış rakamına ulaşan Opel Corsa, tamamen yenilenmiş dış görünüşü ve yep yeni sürüş dinamiklerine sahip olan 6. nesiliyle Türkiye'de de mart ayında satışa sunulacak.



Yediden yetmişe geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Corsa tamamen yenilenen altıncı neslinde de, gelişmiş güvenlik özellikleri ve 10’’ Multimedya Sistemi gibi segmentinde öncü özelliklerle iddiasını ortaya koyuyor. Ayrıca Yeni Opel Corsa sektörde B-HB segmentinde ilk defa sunulan ve daha önceden markanın Insignia ve Astra modellerinde görmeye alışık olduğumuz LED Matrix Farları bu segmentte de müşterileri ile buluşturuyor.



[old_news_related_template title="İşte yeni Opel Corsa" desc="Alman üreticinin merakla beklenen B segmenti otomobili Corsa'nın yeni versiyonunu fotoğrafları ortaya çıktı. Fransız otomobil dergisi L'Automobile Magazine'nin yanlışlıkla paylaştığı fotoğraflarda yeni Corsa'nın tüm detayları gözüküyor! " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/22/iecrop/opel-corsa1_16_9_1558519428.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/otomotiv/iste-yeni-opel-corsa-4891876/"]