TOGG tarafından paylaşılan videoya göre; savunma ve havacılık sanayiinde yetişmiş uzmanların önderliğinde geliştirilen model, tehlikeli manevraları riske girmeden gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Böylece, otomobil üzerinden test edilecek taşıt dinamiği, sürüş değerlendirmeye veya aktif güvenlik sistemleri teknolojilerini otomobilin fiziksel prototip sürecinden önce deneyimlenmesini sağlayan bir test ve geliştirme ortamı sunuyor.

Sistemin altyapısı yerli girişim firmalarıyla oluşturulurken kullanılan taşıt modeli ise yerli otomobilin özelliklerini içeriyor.

Otomobilin geliştirme sürecinde kullanılan bu model, sürekli güncellenerek en son haliyle test ve geliştirme mühendislerinin kullanımına sunuluyor.

Böylelikle geliştirme sürecinde optimizasyon yapılması sağlanarak hem test süreleri hem de maliyetler düşürülüyor. İHA

[old_news_related_template title="En hızlı elektrikli otomobiller" desc="Otomotiv endüstrisindeki dönüşümü hepimiz yakından takip ediyoruz. Özellikle günlük kullanılan araçların daha çabuk bir biçimde elektrikli olmaları en çok dikkat çeken durumlardan biri. Peki ya spor otomobillerde durum nasıl, işte tam elektrikli 'hiper spor' otomobillerin en hızlıları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/17/iecrop/pininfarina-battista-2020-1600-08-kopya_16_9_1581942119.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/otomotiv/en-hizli-elektrikli-otomobiller-5630324/"]