1 Haziran itibarıyla tüm Türkiye'de kısıtlamalar kalktı. Sağlık Bakanlığı birçok alanda corona virüsü önlemlerini açıklarken, Koca kısıtlamaların kalkması ile ilgili vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sokağa çıkma kısıtlamasının kalkmasının her şeyin normale döndüğü anlamına gelmemesi gerektiğini belirtti.

"SİZE ÇİNCE KADAR YABANCIDIR"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sokağa çıkma kısıtlamasının kalkması, her şeyin normale döndüğü anlamına gelmesin. Eğer tedbirlerle kendinizi virüse karşı güvenceye almazsanız, karşılaşacağınız sonucu bilemezsiniz. Türkçesi: Bir koronavirüs hastasının yoğun bakımda yaşadıkları size Çince kadar yabancıdır" dedi.



(DHA)

[old_news_related_template title="Bakan Koca: Kamu çalışanlarının hamilelik izni 8 hafta uzatıldı" desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamu çalışanlarının hamilelik izninin 8 hafta uzatıldığını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/02/iecrop/hamilelik-izni-shutter_16_9_1591096791.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/bakan-koca-kamu-calisanlarinin-hamilelik-izni-8-hafta-uzatildi-5850714/"]