Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maske takarak, birbirimizi virüsten koruyalım. Maskesiz dolaşanları, maske takıyormuş gibi yapanları uygun dille uyaralım. Virüsle maskesiz mücadele edemeyiz" dedi.

"BİRBİRİMİZİ KORUYALIM"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs salgınına karşı maske uyarısında bulunarak, "Virüse karşı yürüttüğümüz mücadelede, maske, sosyal sorumluluğumuz. Maske takarak, birbirimizi virüsten koruyalım. Maskesiz dolaşanları, maske takıyormuş gibi yapanları uygun dille uyaralım. Virüsle maskesiz mücadele edemeyiz" ifadelerini kullandı.



DHA

[old_news_related_template title="Bakan Koca'nın maske tweeti gündem oldu" desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın esprili maske tweeti sosyal medyada gündem oldu. Maske kullanımın önemine dikkat çekmek için 'Maskesiz? Görenler ne der?' diyen Koca'nın mesajına yorum yağdı. Koca'nın paylaşımına destek gelse de sosyal medya kullanıcıları yorumlarda iki hafta sonra yapılacak YKS'ye dikkat çekti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/16/iecrop/bakan-fahrettin-koca-foto-iha_16_9_1592291116.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bakan-kocanin-maske-tweeti-gundem-oldu-5876658/"]