Aile Hekimi Dr. Yavuz Kalaycı’nın corona virüsü nedeniyle vefatı dolayısıyla, görev yaptığı Eyüpsultan, Nişanca Aile Sağlığı Merkezi (ASM)’nde 21 Nisan Salı (bugün) saat 12:30’da bir anma töreni ve kısa konuşmalar yapılacak.

Törene İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED) Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer Aile Hekimleri ile sağlık çalışanları da katılacak.

İSTAHED yaptığı duyuruda 'Ne acı ki bir kardeşimizi kaybediyoruz ama cenazesine bile katılamıyoruz' diyerek yaşadıkları acıyı aktardı.

ANNE VE BABASINI DA CORONA YÜZÜNDEN KAYBETTİ

Corona virüsü sebebiyle hayatını kaybeden 56 yaşındaki Dr. Yavuz Kalaycı'nın anne ve babasını da virüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Kalaycı'nın son mesajını ise bir meslektaşı sosyal medya hesabından paylaştı: "Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?"



[old_news_related_template title="İstanbul Tabipler Odası: Büyük kaosa göre düzelme var ama..." desc="Sokağa çıkma yasağı sonrası sokaklarda hareketlilik daha mı çok artıyor? Sağlık çalışanları yeterli korunma ekipmanı bulabiliyor mu? İstanbul Tabip Odası, corona ile ilgili Nisan ayının ilk 3 haftasını değerlendirdiği raporda çarpıcı bilgiler aktardı. Rapora göre, hastaneler, ilk haftalarda yaşanan kaosa göre daha organize olmakla birlikte ciddi sorunlar devam ediyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/20/iecrop/istanbul-corona-hastane-reuters-2_16_9_1586938234_16_9_1587380092.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/istanbul-tabipler-odasi-buyuk-kaosa-gore-duzelme-var-ama-5760802/"]