Bakan Koca, Twitter hesabından vatandaşları corona virüsü konusunda uyardı.

Paylaşımında 'İğneli uyarı' ifadelerini kullanan Bakan Koca, "İğne atsan yere düşmez yerlerde iğneyi yere düşürelim. Daha düşük vaka sayıları; daha düşük yoğunluğa, daha az temasa bağlı" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN 5 İLİ AÇIKLAMIŞTI

Bakan Koca, en çok vaka görülen 5 ilin İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır olduğunu açıklayarak 5 ilin yoğun bakım sayılarında da artış olduğunu ifade etmişti.



[old_news_related_template title="Sağlık Bakanı Koca, güncel corona virüsü verilerini açıkladı!" desc="Türkiye'nin günlük corona virüsü tablosu açıklandı. Tabloya göre, 19 kişi hayatını kaybederken bin 8 yeni vaka tespit edildi. En çok vaka görülen 5 ilin İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır olduğunu açıklayan Bakan Koca, 5 ilin yoğun bakım sayılarında da artış olduğunu belirtti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/13/iecrop/bakan-koca-depophotos-11_16_9_1594662027.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-saglik-bakani-koca-guncel-corona-virusu-verilerini-acikladi-3-5928717/"]