Akıllı telefonların hayattaki önemi arttıkça sorunlarla karşılaşma olasılığı artıyor. Çarpma, düşme veya dış etkenler nedeniyle kırılan, zarar gören cihazlarda da koruma sağlayan telefon sigortaları bu noktada kurtarıcı olabiliyor. Özellikle telefon ekranının kırılması gibi durumlarda destek veren telefon kaskoları, kullanıcı hatası olarak geçen hasarlarda da önemli masraflardan kurtarıyor.

TELEFON SİGORTALARI NELERİ KAPSIYOR?

Farklı poliçelere göre içerikler değişse de genel olarak telefon sigortaları aşağıdaki maddeleri kapsıyor,

Ekran kırılması
Yüksek voltaj
Hırsızlık
Sıvı Teması
Kaza sonucu hasarlanma
Deprem hariç yaşanan doğal afetler,
Yıldırım isabet etmesi, duman, is gibi etkenler

TELEFON SİGORTASI NEREDE YAPTIRILIR?

Akıllı telefonlarınıza sigorta ve kasko yaptırmak için farklı noktalarda imkanlar bulunuyor. Akıllı telefon sigortanızı aşağıdaki noktalardan yapabilirsiniz.

GSM operatör firmaları
İnternet üzerinde bulunan cep telefonu kasko firmaları
Telefonu satın aldığınız firma
Size en yakın sigorta şirketi
Teknolojik ürün satan firmalar

[old_news_related_template title="Kaskosuz çıkmayın! Trafik sigortası ile kasko aynı şeyleri kapsamıyor" desc="Havaların soğuması ve yağışların artmasıyla birlikte trafikte yaşanan kazalar da artmaya başladı. Yaşanan trafik kazaları kaskonun önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Kasko yaptırmayanların aracının başına bir şey gelmesi durumunda katlanacakları zararı iki defa düşünmesi gerekebiliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/23/iecrop/trafik-kasko-sigorta-shutter_16_9_1579757754.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/sigorta/kaskosuz-cikmayin-trafik-sigortasi-ile-kasko-ayni-seyleri-kapsamiyor-5583315/"]