Sigorta sektöründeki teknoloji ve inovasyon çalışmaların önünü açmak, girişimleri desteklemek amacıyla 2019’da kurulan Insurtech HUB; sigorta sektöründe girişimciler ile yatırımcılar arasında köprü görevi kuruyor. Şimdiye kadar 30’a yakın sigorta startup’ını destekleyen Insurtech HUB; 2020 yılının sonunda bu sayıyı 50’ye çıkarmayı planlıyor. Bu bağlamda, ülkemizin genç ve dinamik girişimcilerine fırsat sunmak adına Insurtech DemoDay etkinliğinde ön elemeyi geçen 15 insurtech girişimi yarışacak.

GİRİŞİMCİLER GİRİŞİMLERİNİ ANLATACAK

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve Dijital Kanallar Genel Müdür Yardımcısı Pınar Güzey’in de jürileri arasında yer alacağı Insurtech DemoDay etkinliği; 14 Mart 2020’ye kadar başvuruları almaya devam edecek. Dijital sigortacılık, acente broker yazılımları, yapay zekâ çözümleri, sağlık sigortaları, seyahat sigortaları; oto sigortaları, telematik, hasar yönetimi, risk yönetimi konularında sektörün bugününü ve geleceğini belirleyecek insurtech startup’ların başvurabildiği etkinlikte; girişimciler sahnede girişimlerini beş dakika boyunca anlatma fırsatı yakalayacak.



ZİRVEYE ÜCRETSİZ KATILIM

Insurtech Startup DemoDay etkinliğinde değerlendirilen girişimler, kendi ürün ve çözümünü sektörün önde gelen isimlerine anlatırken; marka bilinirliklerini ve kurumsal imajını artırma fırsatı yakalayacak. Değerlendirme sonucunda ilk üçe giren girişimlerse, 21-22 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Global Insurtech Zirvesi’ne ücretsiz katılım hakkı ve sigorta sektöründe fark yaratan ürünlerini global pazara tanıtma fırsatı yakalayacak.