Twitter, Snapchat ve Instagram hikayelerinde olduğu gibi 24 saatte kaybolan içerikler üzerinde yaptığı çalışmaları tamamladı.

'Fleet' ismi verilen iletiler kullanıcı tarafından yazıldıktan 24 saat sonra yok olacak. Uygulama ilk kez Brezilya'da test edilecek.

Kişilerin attığı fleet mesajları profil fotoğraflarına basılarak görülebilecek (Instagram hikayeleri gibi)

Reuters'ta yer alan habere göre; Twitter'ın ürün sorumlusu Kayvon Beykpour yaptığı açıklamada 'fleet'lerin retweet'lenemeyeceğini söyledi.

İletişim uzmanları Twitter'ın bu hamlesinin Facebook'un kişisel verilerin güvenliği ve mahremiyeti hakkındaki çalışmalarından sonra geldiğine dikkat çekiyor.

[old_news_related_template title="Twitter'da deprem: Jack Dorsey'e büyük şok" desc="ABD merkezli medya kuruluşu Bloomberg News, her gün milyonlarca insanın kullandığı Twitter'da büyük bir depremin meydana geldiğini duyurdu. İddiaya göre Twitter'ın büyük bir hissesini satın alan Trump'a yakın bir şirket, sosyal medya platformunun kurucusu Jack Dorsey'i görevden alacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/01/iecrop/dorsey-reuters_16_9_1583044568.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-twitterda-deprem-jack-dorseye-buyuk-sok-5654107/"]