Spotify hesabının çalındığını Twitter hesabı üzerinden duyuran Neistat, içerisinde Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu gibi pek çok ünlü ismin olduğu çalma listesinin bir ekran görüntüsünü de paylaşarak tepki gösterdi.

ÜNLÜ YOUTUBER FERDİ TAYFUR'U BEĞENMEDİ

Hacklenme olayı ünlü YouTuber'ı çok sinirlendirdi, Webtekno'da yer alan habere göre Casey Neistat Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı çaldı. Tüm çalma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geçiren kişinin müzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim müzik türü değil.”



TÜRK KULLANICILAR AKIN ETTİ

Türk kullanıcılar paylaşım sonrasında Casey Neistat'ın gönderisinin altına Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses'i öven yorumlarda bulundu.

[old_news_related_template title="Ferdi Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un hayatı..." desc="Ferdi Tayfur Turanbayburt ya da bilinen adıyla Ferdi Tayfur müzik dünyasında ‘‘Ferdi Baba’’ olarak tanınır. 30'dan fazla albüm ve 30'un üzerinde film yapan 1982 yılında ise kendi adına Ferdifon Plakçılık şirketini kuran sanatçı 2009 yılında da inşaat sektörüne de girmiştir. İşte Ferdi Tayfur kimdir sorusunun cevabı ve Ferdi Tayfur'un hayatı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/18/iecrop/ferdi-tayfur-kimdir_16_9_1579329932.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ferdi-tayfur-kimdir-ferdi-tayfurun-hayati/"]

[old_news_related_template title="SİM kartlarındaki açık nedeniyle SMS ile telefonunuz hacklenebilir!" desc="Telefon sahibinin konumunun takip edilmesini ve aramalara müdahale edilmesine neden olabilen SIM kartı açığı tespit edildi. Üstelik 1 milyar mobil kullanıcıyı etkilediği düşünülen açığın telefonu ele geçirmesi için kullanıcılara bir SMS göndermesi yeterli oluyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/30/iecrop/hacker-sim-kart-shutterstock_16_9_1569834812.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/sim-kartlarindaki-acik-nedeniyle-sms-ile-telefonunuz-hacklenebilir-5361430/"]