Instagram'da artık takip listenize baktığınızda “En Az Etkileşimde Bulundukların” ve “Akışta En Çok Gösterilenler” olmak üzere iki farklı kategori göreceksiniz.

TAKİPTEN ÇIKARMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ HESAPLAR BİR NOKTADA

Takipten çıkmayı düşündüğünüz hesapların neredeyse tamamı “En Az Etkileşimde Bulundukların” kategorisinde yer alıyor. Akışta en çok gösterilenler kategorisinde ise Instagram’da gönderilerini ve hikayelerini en çok gördüğünüz hesaplar yer alıyor.

ESKİ VE YENİ SIRALAMASI

Güncellemeyle takip ettiklerinizi “En Eski” veya “En Yeni” olarak sıralayabiliyorsunuz. Bu özellikler uzun süre önce bazı kullanıcılara sunulmuş olsa da, herkese ulaşması zaman aldı.

[old_news_related_template title="Instagram'da bir devrin sonu! Instagram o butona veda ediyor..." desc="Popüler sosyal medya platformu Instagram'ın IGTV butonunu ana sayfadan kaldıracağı konuşuluyor. TechCrunch tarafından duyurulan habere göre bir Facebook yetkilisi, IGTV'den istediğini bulamayan Instagram'ın IGTV butonunu kaldıracağını doğruladı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/20/iecrop/instagram-igtv-shutterstock_16_9_1579506588.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/teknoloji/instagramda-bir-devrin-sonu-instagram-butona-veda-ediyor-5577524/"]