Netflix'in ücretsiz hale getirdiği içerikler heyecan yarattı ancak dizilerin sadece ilk bölümünün ücretsiz olması ve televizyonlardaki Netflix uygulamalarından ücretsiz içeriklere erişlememesi bazı kullanıcılar için hayal kırıklığına neden oldu.

ÜCRETSİZ HALE GELEN NETFLIX DİZİ VE FİLMLERİ

Murder Mystery, Bird Box ve The Two Popes gibi orijinal Netflix filmlerinin tamamını izleyebiliyor. Stranger Things, Elite, Patron Bebek: Yine iş Başında,When They See Us, Love is Blind, Gezegenimiz ve Grace gibi orijinal Netflix dizilerinin ise sadece ilk bölümleri izlenebiliyor.

[old_news_related_template title="Atiye'nin 2. sezon fragmanı yayınlandı" desc="Türk orijinal internet dizisi Atiye 2.sezon tarihi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Dizinin senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal birlikte kaleme alıyor. Netflix tarafından Yazar Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı adlı eserden uyarlanan Atiye’nin 2.sezon fragmanı da yayınlandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/25/iecrop/atiye-sezon_16_9_1598344004.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/atiyenin-2-sezon-fragmani-yayinlandi/"]